Logo Van Dinteren BV

Ludwig Hunger

Klep- en klepzittingbewerkingsapparatuur

Van Dinteren Technische Handelsonderneming B.V. is de Benelux agent voor Ludwig Hunger Werkzeug- und Maschinenfabrik GmbH, een begrip als het gaat om bedrijfszekere en duurzame apparatuur.

Eenvoudig & zeer nauwkeurig

Voor de automobielbranche en maritieme sector zijn vooral de Hunger bewerkingsapparatuur voor kleppen en klepzittingen interessant. De Hunger machines zijn eenvoudig en zeer nauwkeurig in te stellen en te fixeren. Klepzittingen tot een diameter van 250mm (met name interessant voor de maritieme sector) zijn te bewerken in een zeer korte tijd – en bijna geruisloos. Het draaien gebeurt met een lage snijdruk en levert daardoor een gladde en regelmatige afwerking op: nabewerking – zoals inslijpen – is niet nodig. Een compleet aanbod van wisselkoppen voor de klephoeken en beitels voor alle gangbare diameters is leverbaar.

Wanneer u kiest voor Hunger, omarmt u niet zomaar een merk, maar verzekert u zich van een investering met een drievoudige garantie voor duurzame toekomstbestendigheid.

  • Ervaring van een eeuw.

    Met een trotse traditie van 100 jaar is Hunger een bedrijf met diepe wortels in vakmanschap. De producten van Hunger worden vervaardigd op basis van praktijkervaring en feedback van vakmensen. Met een innovatieve geest, rijke ideeën en vakbekwaamheid produceert Hunger gereedschappen en machines die niet alleen voldoen aan de strengste precisie-eisen van motorfabrikanten, maar ook de gewenste flexibiliteit bieden.

  • Betrouwbaarheid in moderne technologie.

    De producten van Hunger worden voortdurend ontworpen en geproduceerd volgens de nieuwste technologische standaarden. Een uitgebreid kwaliteitssysteem waarborgt een hoogwaardige productie en revisie.

  • Vakbekwame Service.

    Na de aanschaf van een Hunger-machine bent u verzekerd van jarenlange levering van reserveonderdelen of een professionele revisie door Hunger zelf. In landen waar scheepsbouw en motorenbouw van essentieel belang zijn, heeft Hunger vertegenwoordigers die voldoen aan de hoge eisen van het merk en demonstraties verzorgen. Vaak zijn dit bekende gezichten die al geruime tijd uw bedrijf kennen, waardoor ze snel inspelen op uw specifieke behoeften.

Kies voor kwaliteit en duurzaamheid. Klik hier om de wereld van Ludwig Hunger GmbH te ontdekken en verzekerd te zijn van gereedschappen en machines die voldoen aan de hoogste normen.

Heeft u interesse in een product van Hunger?

Vraag hier uw prijs aan van het door u gezochte product.

Scroll naar boven