Logo Van Dinteren BV

Pentz Spanbussen

Al zestig jaar lang worden de Pentz spanbussen vervaardigd volgens de strikte normen van DIN 1498 en 1499. Met voortdurende uitbreidingen in productie, inclusief onze eigen koudwalsinstallatie, heeft Michael Pentz GmbH wereldwijd erkenning gekregen voor zijn kwalitatieve spanbussen.

Toegang tot betrouwbare precisie

Van Dinteren Technische Handelsonderneming is al meer dan 20 jaar de Benelux agent voor alle producten van Michael Pentz Spannelemente GmbH. Wij bieden meer dan enkel producten:

Persoonlijk klantcontact: onze nauwe band met klanten stelt ons in staat om problemen aan te pakken en oplossingen op maat te bieden. Met flexibiliteit en expertise leveren we oplossingen die voldoen aan de specifieke behoeften van onze klanten.

Assistentie op maat: wij staan paraat om te helpen bij het kiezen van de juiste spanbus voor diverse toepassingen. Of het nu gaat om inspanbussen volgens DIN 1498, inspanbussen met nok of inspanbussen met perszitting, wij hebben een verscheidenheid aan opties om aan uw eisen te voldoen.

Onze verscheidenheid aan spanbussen:

  • Inspanbussen volgens DIN 1498 – Type EG, PN3000
  • Inspanbussen met nok – PN5000
  • Inspanbussen met perszitting – Type EGP, PN7000
  • Inspanbussen met geslepen binnenzijde en diverse uitvoeringen – Type EGPG, PN7000
  • Opspanbussen volgens DIN1499 – Type AG, PN3500

Met ons assortiment aan spanbussen, inclusief maatgemaakte varianten, bieden wij oplossingen die aan de hoogste eisen van precisie voldoen. Kies voor Pentz spanbussen – uw sleutel tot kwaliteit, precisie en persoonlijke ondersteuning.

Klik hier om meer te ontdekken over onze producten en expertise bij Michael Pentz GmbH.

Spanbussen

Heeft u interesse in een product van Pentz?

Vraag hier uw prijs aan van het door u gezochte product.

Scroll naar boven