Logo Van Dinteren BV

Micro-Epsilon

Inzicht in onbereikbare plaatsen

Al meer dan vijftig jaar heeft Micro-Epsilon de missie om praktijkgerichte oplossingen te bieden voor het optisch verkennen van moeilijk bereikbare locaties binnen de industriële sector.

Betrouwbaar & functioneel

Sinds de oprichting in 1971 heeft het merk een naam opgebouwd die synoniem staat voor ongeëvenaarde betrouwbaarheid en functionaliteit. Micro-Epsilon is uw vertrouwde partner vanwege bekwaam advies, snelle service en een ruime beschikbaarheid van hoogwaardige producten.

Ontdek Ons Assortiment:

  • Endoscopen in diverse uitvoeringen.

    Of het nu gaat om inspecties in kleine ruimtes, complexe machines of ontoegankelijke locaties, onze endoscopen bieden een glashelder zicht voor alle industriële toepassingen.

  • Documentatie.

    Wij ondersteunen uw werk met tools voor documentatie, zodat u uw bevindingen nauwkeurig kunt vastleggen en analyseren.

  • Lichtbronnen en lichtgeleiders.

    Compleet assortiment lichtbronnen en lichtgeleiders om de meest uitdagende omgevingen te verlichten en inspecties te vergemakkelijken.

Micro-Epsilon – uw betrouwbare partner die voorziet in hoogwaardige oplossingen voor uw industriële inspectiebehoeften. Klik hier om de wereld van Micro-Epsilon GmbH te ontdekken en verken een reeks producten die zorgen voor helderheid op de meest ontoegankelijke locatieshttps://www.micro-epsilon.com/

Endoscopen

Heeft u interesse in een product van Micro-Epsilon?

Vraag hier uw prijs aan van het door u gezochte product.

Scroll naar boven