Logo Van Dinteren BV

Over van Van Dinteren B.V.

Wij leggen ons toe op slim uitgedachte gereedschappen, materialen en machines

Van Dinteren B.V. is een jong bedrijf, dat hoogwaardige technische producten op de markt brengt. Onze bedrijfsfilosofie komt er in het kort op neer dat we alleen artikelen aanbieden die naar onze eigen overtuiging iets toevoegen aan het reeds bestaande aanbod. Ons productaanbod is daardoor divers, maar met een duidelijke gemeenschappelijke noemer: creativiteit in kwaliteit.

ONDERNEMER

Ernst Jan Krudop

administratie

Simone Golbach

onderneemster

Regina Nieuwmeijer

Wie heurt er bie!

Met onze roots en bedrijven in Twente, komen we er natuurlijk niet onderuit de streektaal te implementeren. ‘Wie heurt bie’ is een typisch Twentse uitspraak, wat betekent; ‘Wij horen bij de familie van…’ En Van Dinteren B.V. hoort bij Talentgroep Twente, een familie van inspirerende en toonaangevende bedrijven die samen bouwen aan een bedrijvengroep met ondernemingen, producten en diensten die elkaar versterken. Als moederbedrijf biedt Talentgroep Twente een inspirerende omgeving aan enthousiaste, talentvolle ondernemers, waarbij het ondernemerschap ontwikkeld kan worden en centraal staat. Talentgroep Twente gelooft dat het creëren van synergie leidt tot een beter resultaat, voor de ondernemer én het bedrijf. Daarnaast borgen ze innovatie en samenwerking. Alle aangesloten bedrijven zijn, naast hun eigen huisstijl, te herkennen aan bovenstaande pay-off. Benieuwd naar wie er nog meer bie heurt? Hieronder staan alle andere bedrijven, neem daar ook eens een kijkje!

Oplossingen in doseren

Atec Solutions biedt totaaloplossingen voor de rundvee- en varkenshouderij en kippenbedrijven. Tevens zijn de oplossingen van Atec Solutions van toepassing op waterbehandeling, metaalbewerking en voedingsmiddelenindustrie.

Specialist in mistsystemen

Al ruim 25 jaar is Reldair specialist in mistsystemen en koploper op het gebied van kwaliteit, kennis, innovatie en ontwikkeling. Reldair realiseert op maat gemaakte oplossingen, geheel geoptimaliseerd voor uw specifieke behoefte.

Doseren in de tuinbouw

Veha Plastics is importeur van Dosatron pompen en marktleider in watergestuurde, niet-elektrische doseerpompen en gespecialiseerd in buis-leidingsystemen. Deze unieke producten vinden afzet bij de moderne tuinbouw en industriële bedrijven. 

Ultrasoon reinigen

Ultrasoon reinigen is dé oplossing voor het op effectieve en efficiënte wijze reinigen van zeer uiteenlopende onderdelen en componenten. Variclean levert maatwerk voor een complete ultrasoon reinigingsoplossing.

Jouw waterprobleem, onze oplossing!

Water4All is de expert om water op de juiste plek te krijgen en gespecialiseerd in druppelirrigatie-systemen en klassieke beregening. Druppelirrigatie is dé manier om efficiënt de juiste hoeveelheid water op de juiste plek te krijgen. 

Tercoo straalt altijd schoon!

Tercoo® is een roterende schijf waarmee roest, verf, teer, epoxy, plamuur, lijmresten en dergelijke van diverse materialen als staal, ijzer, beton of steen verwijderd kunnen worden. Met behulp van de Tercoo® Guide kunnen nu ook polyester-oppervlakken schoongemaakt worden. 

Scroll naar boven